Arrangementen

Pannenkoekenhuus Marle (Hellendoorn) biedt verschillende arrangementen voor groepen, familie uitjes, kinderfeestjes of gezellig samen op pad. Theater arrangement of bezoek aan Nationaal Blikkenmuseum zijn uitstekende arrangementen voor 55+, gepensioneerden en senioren. Nostalgie, sfeervol, herkenbaar en gezellig samen aan tafel genieten van een pannenkoek of kopje koffie/thee met huisgemaakte taart. Pannenkoekenhuus Marle is rolstoelvriendelijk.

Genieten van ambachtelijke pannenkoeken en toch ook actief zijn. De omgeving van het Reggedal ontdekken met de huifkar, tractor, of solex. Kom op de fiets en maak gebruik van onze gratis fietsroutes. Verkrijgbaar in het restaurant. Pannenkoekenhuus Marle is dé ideale basis om te genieten van het Twentse platteland in combinatie met actieve, originele en bijzondere (groeps)arrangementen. Een echt dagje uit.

Met de hele familie uw verjaardag vieren? Bordspelletjes aan tafel doen, uw (klein)kinderen kunnen in de speeltuin spelen of reserveer een rondleiding door het Nationaal Blikkenmuseum. Maak uw keuze uit één van onze buffetten of pannenkoekenmenu’s. Er zal nog lang nagepraat worden over uw feestje.

Bekijk de mogelijkheden en bel voor meer informatie of reservering naar 0548 – 681 316.

groeps arrangement pannenkoek
tractor
mtb routes
huifkar