oud-Hollands snoepwinkeltje

oud-hollands snoep winkel-2

Oud-Hollands snoep

Dropjes, zuurtjes, zwart-wit of pepermuntjes. Enkele typische oud-Hollandse snoepjes. In het blikkenmuseum bij Pannenkoekenhuus Marle (Hellendoorn) ervaart u nog de ouderwetse snoepwinkel. Een toonbank, een weegschaal en glazenpotten en blikken waar snoepjes en ambachtelijke koekjes in zitten. Lekker voor onderweg bij uw fietstocht, in de huifkar of uw om uw (klein)kinderen te verwennen. Bestelt u een kindermenu in het Pannenkoekenhuus, dan mogen de kinderen gratis een puntzakje snoep uitkiezen!

streekproducten

Twentse streekproducten

Wilt u streekproducten uit Twente culinair ervaren? Twentse streekproducten als souvenir laten inpakken of als relatiegeschenk samenstellen? Bij het oud-Hollands snoepwinkeltje bieden wij een ruime keus aan Twentse streekproducten, zoals:

  • Marlese Kaneellikeur,
  • Marlese Babbelaar en
  • Reggedal Likeur

Deze zijn heerlijk om uzelf of anderen mee te verwennen. Verkrijgbaar bij Pannenkoekenhuus Marle voor € 14,95. Eerst proeven? Zie deze menukaart!

Tas-1a 2016-02-20 14.20.09

Nostalgische boodschappentas

Vergeet u ook steeds om een eigen boodschappentas mee te nemen als u naar de winkel gaat? Plastic tasjes zijn niet meer gratis verkrijgbaar aan de kassa.

Vroeger fietsten de boeren met hun boodschappentas naar de winkel. Een stevige tas, gemaakt van kokosmat. Kleurrijk en degelijk. Wij bij Pannenkoekenhuus Marle hebben daar goede herinneringen aan.

Wilt u ook zo’n boodschappentas? Nu verkrijgbaar in de oud-Hollandse snoepwinkel bij Pannenkoekenhuus Marle.