Henks Biergartenfest

biergartenfest-logopaulette

 

 

4 november Henks Biergartenfest met Marles kampioenschap jodelen

WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN GAAT HENKS BIERGARTENFEST VRIJDAG 4 NOVEMBER 2016 NIET DOOR

Henks Biergartenfest is een nieuw evenement bij Pannenkoekenhuus Marle. Zing en dans mee met ouderwetse Duitstalige lp muziek! Duitse grill gerechten, bockworst, senf, sauerkraut en bier. Aanvang 20.30 uur all-in prijs € 25,– per persoon. Geef je vóór 30 oktober a.s. op voor het Marles kampioenschap jodelen. Wie jodel jij eruit?

Henk organiseert het jaarlijkse Biergartenfest in Pannenkoekenhuus Marle. Het wordt een waar Duits Bierfeest. De gezellige Duitse volksmuziek geeft direct de juiste sfeer. Het bier staat koud en voor de frisdrank liefhebbers is er voldoende keus. De kok zal buiten Duitse grill gerechten op de bbq voor u bereiden. Duitse broodjes, senf en sauerkraut onbreken natuurlijk niet.

De veranda bevindt zich in de Garten van het Pannenkoekenhuus, direct naast het restaurant. Er is voldoende zitgelegenheid en natuurlijk veel ruimte om te dansen en mee te zingen bij de echte Duitse Schlagers. Een DJ is aanwezig en zal originele lp plaatjes draaien. Verzoeknummers zijn natuurlijk welkom. Wil je in stijl komen met Dirnl of Lederhosen? Voel je vrij hoe je je kleedt. Henks Biergartenfest heeft niet echt een dresscode. Het is een avondje uit voor jong en oud.

Henks Biergartenfest kan natuurlijk niet zonder het Marles kampioenschap jodelen. Ook al is het jodelen in de bergen ontstaan  en galmt het daar prachtig. Het jodelen zal vast mooi klinken, over de weilanden rondom Pannenkoekenhuus Marle. Heel authentiek en verrassend. Geef je op, samen met je vrienden en laat van je horen. Bel direct om te reserveren op nummer 0548 68 13 16 of e-mail naar info@pannenkoekenhuusmarle.nl