Wandelarrangement

Wandelarrangement

Ontdek het wandelarrangement van Pannenkoekenhuus Marle! Wandel 7 1/2 km, 12 km of 25 km door het groene, veelzijdige Reggedal. Parkeer uw auto gratis bij het wandelstartpunt van Pannenkoekenhuus Marle. Begin de dag met koffie en huisgemaakte taart. De wandelroutes liggen voor u klaar.

Wandelen door het Reggedal is afwisselend en verrassend. De Regge is een 50 km lange rivier, welke op verschillende plaatsen meandert. Een aantal wandelpaden komen langs deze rivier. Luister naar het gekwaak van de kikkers, zie de verscheidenheid aan vogels en wie weet spot u nog een otter. De authentieke houtwallen die u tegenkomt, zijn kenmerkend in dit natuurgebied. Geniet van de stille zandweggetjes, midden in de natuur.

Welk wandelarrangement past bij u? 

  • 7 1/2 km en 12 km: Start de dag met koffie en huisgemaakte taart. U luncht, na de 7 1/2 km, heerlijk op ons terras of in de serre. De 12 km is een prachtige wandeling voor de middag. De dag sluit u af met een gemoedelijk diner. Maak een keuze uit één van onze plategerechten of bijvoorbeeld ‘de landen specials’ uit ons pannenkoeken assortiment. Vers voor u bereid.
  • 25 km: U start wandeling natuurlijk met koffie en huisgemaakte taart . Deze wandeling biedt u de mogelijkheid om een lunchpakketje voor onderweg te bestellen. Onderweg ziet u de meest mooie plaatsen voor een picknick.  Na afloop van uw wandeling rust u uit op ons terras, in de serre of restaurant, om samen te eten. Een Marlese burger of rijk belegde pannenkoek geeft u weer nieuwe energie.
  • Koffie met huisgemaakte taart en wandelroute 7 1/2 km, 12 km of 25 km € 4,50 p.p.
  • Lunchpakketje voor onderweg € 5,50 p.p.
  • Ruime keuze uit lunchgerechten, plategerechten of pannenkoeken kunt u alvast online bekijken;
  • Reserveren gewenst; mail naar info@pannenkoekenhuusmarle.nl of bel naar 0548 68 13 16;
  • Gratis parkeren!

Bel of app uw vriendin, vrienden, familie of overleg met u partner wanneer u één van deze wandelingen gaat maken. Voor de grote kinderen is de 7,50 km prima te doen. De familieschommel, na afloop van de wandeling, is een welkome manier om te ontspannen. Pannenkoeken eten is voor de kinderen natuurlijk een smakelijk beloning!

 

 

Terug naar het overzicht van de arrangementen –>