Theaterarrangement



Theater arrangement

U kunt kiezen uit twee theatershows. ‘De wandeling’ of ‘Terug naar vroeger’. Elk theater arrangement bestaat uit ontvangst met koffie en gebak. In de pauze neemt u een bezoek aan het aangrenzende blikkenmuseum.

Ter afsluiting geniet u samen van ons pannenkoekenmenu:

  • Huisgemaakte soep
  • Keuze uit drie soorten pannenkoeken
  • Dessert

Vanaf 30 personen prijs per persoon € 28,95. Het is mogelijk om een senioren stamppottenbuffet of senioren koud- en warm buffet te reserveren. Vraag een offerte op maat of bel naar 0548 681 316.

Reserveer uw theatershow:

A. Theatershow ‘De wandeling’.

Een bijzondere theatershow voor de 50+er. Herinneringen uit het plakboek van zijn vader. Diverse landen passeren de revue, televisie. het songfestival, de dansschool, de 70’s en de sterren van toen. Een wandeling met de mensen langs de jaren van toen, de jaren 60, 70 en 80, naar de jaren van nu.

B. Theatershow ‘Terug naar vroeger’.

Een theatervoorstelling voor senioren over de jaren 50 en 60.

Theater op locatie

Speciaal voor bewoners van een verzorgings- of bejaardentehuis, kunnen we deze voorstellingen ook in de eigen vertrouwde omgeving geven. In de recreatieruimte, of restaurant van het tehuis. Tevens wordt er een uniek blikkenmuseum opgebouwd. De Pannenkoekenkraam gaat mee en de bewoners genieten van verse gebakken pannenkoeken. Lees meer over het ‘Nationaal Blikkenmuseum onderweg naar u’ op de website.

Neem contact op met eigenaar Henk van der Vegt voor meer informatie en reserveringen. Bel naar 0548 68 13 16 of mail naar info@pannenkoekenhuusmarle.nl

Terug naar het overzicht van de arrangementen –>