Nationaal Blikkenmuseum jubileum arrangement

jubileum-blikkenmuseum-met-logo
blikje-en-zegel

Nationaal Blikkenmuseum jubileum arrangement

Wij bieden u het Nationaal Blikkenmuseum jubileum arrangement aan. In 2017 bestaat het Nationaal Blikkenmuseum 25 jaar. Ter ere van dit jubileum organiseren wij verschillende activiteiten en verrassen we u met leuke aanbiedingen. Reserveer nu dit speciale jubileum arrangement:

  • Bezoek aan Nationaal Blikkenmuseum
  • Theatervoorstelling van 45 minuten: Terugblik Nationaal Blikkenmuseum
  • Stoofpotmenu inclusief dessert
  • 1 consumptie

Arie de Kruidenier zal in de theatervoorstelling in geuren en kleuren over de blikken vertellen. Uniek dat het Nationaal Blikkenmuseum al meer dan 10.000 blikken heeft. Elk blik met zijn eigen verhaal, historie, herkenning en nostalgie. Neem plaats en geniet met uw ouders, opa en oma, vrienden en familie van de Terugblik Nationaal Blikkenmuseum. Lees meer over dit museum op de website.

Speciaal voor dit jubileum brengen we een ‘eigen’ blikje uit. Een collectors item Nationaal Blikkenmuseum. Vanaf 2017 is dit blikje te koop in het restaurant of in het Nationaal Blikkenmuseum. Wellicht gevuld met oud-Hollands snoep uit het nostalgische snoepwinkeltje in het museum. Dropjes, zuurtjes of zwart-wit.

U kunt dit jubileum arrangement ook reserveren als groepsarrangement en uitbreiden met koffie en huisgemaakte taart. Wilt u er een dagje uit van maken met uw familie, buren of vrienden? Reserveer een huifkartocht, voorafgaand aan de theatervoorstelling en het stoofpotmenu. In de winter is de huifkar heerlijk verwarmd. Maximaal 21 personen kunnen plaatsnemen.

Bent u slecht ter been of u wilt liever geen afstanden reizen en toch het museum kunnen zien? Dan is het Nationaal Blikkenmuseum onderweg naar u! Vanuit Marle, gemeente Hellendoorn, koppelen we de pannenkoekenkraam aan onze bus. Vol geladen met bijzondere blikken. Speciaal naar uw bewoners van een verzorgings- of bejaardentehuis. Het museum wordt in uw recreatieruimte of restaurant opgebouwd. In uw eigen omgeving kunt u genieten van de verhalen over het museum. Reserveren vanaf 30 personen.

Terug naar het overzicht van de arrangementen –>